דף הבית » אודות
עד גיל 30 לא הסתדרתי טוב עם האוכל.
הייתי מכורה למתוק, מתפוצצת כשהאוכל טעים,
מנסה לעבור לתזונה בריאה, לקזז, מה לא …
היה לי סיפור ארוך עם זה.
כשהבנתי שהסיפור הוא בעצם האכילה,
כלומר כל ההתנהגויות שלי עם אוכל,
כל התפישה, היחס, הגישה וההתנהלות שלי איתו.
ובעצם – הדרך שלי לחיות עם אוכל בחיים.
כך התחילה נקודת המפנה שלי
ושל כל האנשים שליוויתי ב-15 שנים האחרונות.
דף הבית » אודות
עד גיל 30 לא הסתדרתי טוב עם האוכל.
הייתי מכורה למתוק, מתפוצצת כשהאוכל טעים,
מנסה לעבור לתזונה בריאה, לקזז, מה לא …
היה לי סיפור ארוך עם זה.
כשהבנתי שהסיפור הוא בעצם האכילה,
כלומר כל ההתנהגויות שלי עם אוכל,
כל התפישה, היחס, הגישה וההתנהלות שלי איתו.
ובעצם – הדרך שלי לחיות עם אוכל בחיים.
כך התחילה נקודת המפנה שלי
ושל כל האנשים שליוויתי ב-15 שנים האחרונות.
דף הבית » אודות
עד גיל 30 לא הסתדרתי טוב עם האוכל.
הייתי מכורה למתוק, מתפוצצת כשהאוכל טעים,
מנסה לעבור לתזונה בריאה, לקזז, מה לא …
היה לי סיפור ארוך עם זה.
כשהבנתי שהסיפור הוא בעצם האכילה,
כלומר כל ההתנהגויות שלי עם אוכל,
כל התפישה, היחס, הגישה וההתנהלות שלי איתו.
ובעצם – הדרך שלי לחיות עם אוכל בחיים.
כך התחילה נקודת המפנה שלי
ושל כל האנשים שליוויתי ב-15 שנים האחרונות.
מנחה בכירה בסגל בית הספר לאימון, מכון אדלר
אחראית תחום אימון לאורח חיים בריא
מאמנת מוסמכת בדרגת מאסטר (MCIL)
לשכת המאמנים בישראל
מטפלת מוסמכת ברפואה תזונתית
בי”ס לרפואה משלימה, המרכז לרפואת הרמב”ם
מטפלת NLP
(NLP practitioner) מרכז NLP PLUS
מאמנת מוסמכת להרזיה דרך הראש
מרכז מטרות
מנחת קבוצות מוסמכת
מכללת גישות
מדריכה מוסמכת (סופרוויז’ן)
מכללת Coach Me
מאמנת מקצועית מוסמכת (PCC)
איגוד הקואצ’ינג הבינלאומי (ICF)
תואר ראשון במשפטים (LLB), תואר ראשון בחשבונאות (BA)
אוניברסיטת תל אביב
ב-15 השנים האחרונות התמקצעתי באימון ו-NLP בכל היבט אפשרי: אימנתי מעל 3,000 שעות,
הדרכתי מאות מאמנים, הכשרתי מאמנים בביה”ס לאימון במכון אדלר, הנחיתי סדנאות והשתתפתי בפרויקטים משמעותיים ברמה עירונית וארצית.
לניסיון המקצועי הזה חיברתי תשוקה אישית והכשרות מקצועיות מרתקות בתחום ה wellness
והנהגת הבריאות, הנחיתי סדנאות לשינוי באכילה,
ופיתחתי שיטת אכילה בשם “אכילה עקרונית”
שיש בה שפה שלמה וכלים אפקטיביים.
בזכות כל אלה, אני מצליחה לעזור לאנשים לנהל את האוכל בחיים שלהם כמו שהם רוצים וליהנות מתוצאות טובות לטווח ארוך.
השיטה כוללת עקרונות אכילה, מיומנויות אכילה ומודל יישומי שמייצר שינוי בראש והרגלי אכילה מעולים.
אני מרגישה שליחות במה שאני עושה, והיה לי שווה לוותר בשביל זה על הקריירה הקודמת הנהדרת שלי:
ניהלתי את תחום המיסוי הבינלאומי בפירמת רואי חשבון השישית בגודלה בארץ.
המשימה שלי היא להפוך את האוכל לנושא פתור בחיים שלנו.
נושא שמוסיף טעם לחיים, אבל לא משתלט עליהם והורס כל חלקה טובה.
המשימה שלי היא לשנות את השפה, ההסתכלות וכל ההתייחסות
שמוטמעת בנו לגבי אוכל. כדי שנוכל ליהנות מאוכל – בלי להסתבך איתו.
המשימה שלי היא לעזור לאנשים ליהנות מאיזון,
כי בריאות היא לא רק “אוכל בריא” אלא גם שקט נפשי ושמחת חיים.
המשימה שלי היא אנשים שנהנים מאיכות חיים גבוהה ומעצמאות מוחלטת בלי דיאטות ובלי שהם צריכים שיכתיבו להם מה-מתי-וכמה לאכול.
המשימה שלי היא אנשים שמפסיקים להתעסק עם האוכל
ומצליחים לאכול כמו שהם רוצים – בלי שזה תלוי בכח רצון או אופי חזק.
הייחודיות בשיטה ובדרך שלי
פרויקטים מעניינים שזכיתי להשתתף בהם
פרויקטים מעניינים שזכיתי להשתתף בהם